Модели

Паметен комфор

Панорамски сончев кров

Големиот панорамски покрив со заштита од сонце дозволува многу дневна светлина во внатрешноста на возилото. Црно обоената стакло обезбедува пријатна регулација на топлината и осветленоста. Во лето, топлиот воздух во паркираното возило се ослободува особено брзо кога се отвора големиот покрив.

Паметен комфор

Електрична паркинг сопирачка

Електричната паркинг сопирачка не само што создава простор помеѓу предните седишта, туку и ја зголемува безбедноста и удобноста. Паркирната сопирачка е опремена со функција за автоматско задржување и го спречува возилото да се врати наназад, без никаква интервенција од страна на возачот. 

Паметен комфор

Греење на волан

Особено во зима, кога рацете ви се смрзнуваат од стругање мраз, оваа карактеристика е вистински благослов. Ако сè уште ви е ладно, загреаните предни и задни седишта дополнително ќе ве стоплат.

Паметен комфор

USB-C приклучок и приклучок од 230 V на задната клупа

Модерно возило е поврзано возило. Опциите за поврзување на Škoda Karoq вклучуваат до четири USB-C порти. Дури е подготвена и USB-C конекција за задните патници. Лево од ова се приклучок од 12 V и 230 V, така што патниците на задните седишта имаат неколку опции за полнење на нивните уреди.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна