Истакнуваме
Karoq Sportline

KaroqSportline

Секогаш самоуверен.
Потрошувачка на електрична енергија0,0 kWh/100km
Engine Power (kW)0 kW
Engine Power (HP)0 PS

Преглед на модели

Надворешност
Внатрешност
Ein Škoda Karoq Sportline von schräg vorne zu sehen

Го буди спортскиот дух

Ein Škoda Karoq Sportline ist in der Seitenansicht zu sehen

Го буди спортскиот дух

Ein Škoda Karoq Sportline ist von hinten zu sehen

Го буди спортскиот дух

Ein Škoda Karoq Sportline
Самоуверен изглед, спортски акценти

Karoq Sportline импресионира на прв поглед. Јасните линии и црните детали му даваат на возилото сигурен но истовремено и емотивен изглед.

Innenraum des Škoda Karoq Sportline
Ве поканува да останете во него

Во Karoq Sportline ќе се чувствувате безбедно и удобно во секоја ситуација - било да е тоа на вашите секојдневни обврски, на одмор или на некоја авантура.

Darstellung des Antriebs des Škoda Karoq Sportline
Незаборавно возачко искуство

Karoq Sportline не само што импресионира со својот изглед и внатрешноста, туку импресионира со својата технологија. Изберете помеѓу преден или погон на сите тркала, бензински или дизел мотор. Целосно зависи од вас која комбинација одговара на вашите потреби.

Технологија

Асистент за патување
Паркирање
Асистент за безбедност
Адаптивни светла
Darstellung eines Sicherheitsassistenten von Škoda

Секогаш поврзан

Напредното поврзување на Karoq го олеснува секојдневното користење на автомобилот и ви ја дава потребната поддршка за да стигнете до вашата дестинација на време и удобно.

Паметни решенија

Паметни детали
Паметна технологија
Паметен комфор
Паметен багажен простор

Технички спецификации

Abmessungen des Škoda Karoq

Ценовник и инфоматеријал

Преземање каталог за Škoda Karoq
pdf  (9 MB)
Преземање ценовник за Škoda Karoq
pdf  (369,5 kB)