Модели

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Superb

Од 22.296
CO₂ 105 - 165 g/km
Потрошувачка 0 - 7 l/100km

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

Патувајте со стил. Патувајте во комфор.

6 причини зошто: ŠKODA SUPERB

1

Дизајн

ŠKODA SUPERB ги следи впечатливите линии на дизајнерскиот концепт "ŠKODA VisionC".

6 причини зошто: ŠKODA SUPERB

2

Комфор

Благодарение на мноштвото паметни детали на опремата, во SUPERB може да уживате највисок степен на комфор. И на подолги патувања, ќе останете целосно отпуштени, а по пат може навистина добро да се забавувате.

6 причини зошто: ŠKODA SUPERB

3

Мотор

Голема моќ. Доколку дизајнот на SUPERB ја побуди вашата љубопитност, погледот под капакот од просторот на моторот ќе направи вашето срце уште побрзо да чука.

6 причини зошто: ŠKODA SUPERB

4

Варианти на опрема

Линијата на опрема Laurin & Klement нуди совршена комбинација од елеганција и висока технологија - со максимален комфор.

6 причини зошто: ŠKODA SUPERB

5

Безбедност

Со SUPERB, ништо не оставате на случајноста. Во опасни ситуации, врз коишто возачот не може активно да влијае, се активираат пасивните безбедносни системи на возилото.

6 причини зошто: ŠKODA SUPERB

6

Фелни

Преглед на портфолиото на фелни ќе најдете тука.

Simply Clever технологија

Повеќе информации за системите за помош на ŠKODA ќе најдете тука.

Connectivity

Повеќе информации за ŠKODA Connect, Smart Link и Smart Gate ќе најдете тука.

Мотори

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
117 g/km Емисија на CO2
220 km/h 8,6s

1.4 TSI

150 кс Моќност
5,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
118 g/km Емисија на CO2
220 km/h 8,8s

1.8 TSI

180 кс Моќност
6,0 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
137 g/km Емисија на CO2
232 km/h 8,0s

1.8 TSI

180 кс Моќност
5,9 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
134 g/km Емисија на CO2
232 km/h 8,1s

2.0 TSI

4х4

280 кс Моќност
7,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
159 g/km Емисија на CO2
250 km/h 5,8s

1.6 TDI

120 кс Моќност
4,1 l/100km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
107 g/km Емисија на CO2
206 km/h 10,9s

1,6 TDI

120 кс Моќност
4,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
108 g/km Емисија на CO2
206 km/h 11,0s

2.0 TDI

150 кс Моќност
4,2 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
109 g/km Емисија на CO2
220 km/h 9,1s

2.0 TDI

150 кс Моќност
4,4 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 7 брзини
113 g/km Емисија на CO2
220 km/h 9,0s

2.0 TDI

4х4

150 кс Моќност
4,8 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
127 g/km Емисија на CO2
215 km/h 9,0s

2.0 TDI

190 кс Моќност
4,5 l/100km Комбинирана потрошувачка
Мануелен 6 брзини
117 g/km Емисија на CO2
237 km/h 8,4s

2.0 TDI

190 кс Моќност
4,6 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
120 g/km Емисија на CO2
234 km/h 8,3s

2.0 TDI

4х4

190 кс Моќност
5,1 l/100 km Комбинирана потрошувачка
Автоматски 6 брзини
134 g/km Емисија на CO2
229 km/h 8,0s
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете