За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Традиција на ŠKODA

1895 - 1990

Историјата на ŠKODA - патување низ времето.

1991 - 2004

Од новата линија на успешната OCTAVIA па сè до спојувањето со Volkswagen.

2005 - 2007

Од ŠKODA Praktik до новата OCTAVIA Combi и OCTAVIA Combi 4x4.

2008 - 2009

Од SUPERB Combi до FABIA Combi II.

2010 - 2011

Од историскиот триумф за ŠKODA па сè до FABIA - The New Generation.

2012 - денес

Од новата ŠKODA RAPID Spaceback па сè до премиерата на новата ŠKODA CITIGO.

Галерија

Уште повеќе традиционален дух во нашата галерија. 

Страст

Како и секоја улица, така и секој возач има да раскаже своја приказна.