За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Гаранција

Следно
k

Фабричка гаранција

ŠKODA Ви нуди обемна фабричка гаранција за да може да патувате без да се грижите.

ŠKODA ги нуди следните услуги:

  • 2 - години комплетна гаранција на возилото, без ограничување на поминати          километри.
  • 12 - години заштита од корозија, каросерија целосно поцинкувана.
  • 3 - години гаранција на надворешен лак.

Пост-гарантен период:

  •   2 - години гаранција на оригинални делови на Skoda, без ограничување на            поминати километри.
  •   2 - години гаранција за сите сервисни услуги
  •   15 - снабдување со оригинални резервни делови по истекот на моделот.