Флотна продажба

Повеќе е секогаш подобро

Вашата соодветна програма за деловен развој од Škoda

Флотна продажба

Одделот за флотна продажба на Škoda Македонија нуди решенија за (B2B) корисниците со сите видови барања. Не е важно дали вашата компанија работи глобално или само во една земја, секогаш можеме да подготвиме решение кое совршено одговара на сите ваши потреби. Автомобилите на Škoda се продаваат во повеќе од 106 земји во светот и нашето широко портфолио на производи и услуги ни овозможува да се справиме со било која задача, од основно обновување на компанијата до изградба на сосема нова флота.

За подетални информации

PORSCHE Македонија

Адреса: бул. Босна и Херцеговина бб 1000 Скопје Телефон: 02 26 26 266 / 02 2603-717 Факс: 02 26 26 466 e-mail адреса: [email protected]

Флотна продажба

Одделот за флотна продажба на Škoda Македонија нуди решенија за (B2B) корисниците со сите видови барања. Не е важно дали вашата компанија работи глобално или само во една земја, секогаш можеме да подготвиме решение кое совршено одговара на сите ваши потреби. Автомобилите на Škoda се продаваат во повеќе од 106 земји во светот и нашето широко портфолио на производи и услуги ни овозможува да се справиме со било која задача, од основно обновување на компанијата до изградба на сосема нова флота.

За подетални информации

PORSCHE Македонија

Адреса: бул. Босна и Херцеговина бб 1000 Скопје Телефон: 02 26 26 266 / 02 2603-717 Факс: 02 26 26 466 e-mail адреса: [email protected]