За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA оригинални делови

Следно
k

Зошто ŠKODA оригинални делови?

Вашиот ŠKODA салон користи ŠKODA оригинални делови, коишто ги запазуваат барањата за највисок квалитет и оптимална соодветност. Со тоа, Вие возите безбедно со оптимално опремено возило и вредноста на Вашата ŠKODA се задржува долго време.  

ŠKODA оригиналните делови гарантираат:

  1. Квалитет
  2. Сигурност
  3. Безбедност

Дополнително, ние Ви нудиме обемен асортиман на оригинални делови за замена. Тие при истиот стандард за квалитет се за до 50% поповолни од соодветните нови делови. Тоа е добро и за Вас и за нашата животна средина.

Верувајте само во ŠKODA оригиналните делови и професионалниот ŠKODA Clever сервис - заради Вашата безбедност и безбедноста на Вашите сопатници!