За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA OCTAVIA Совршен баланс.

ŠKODA MOBILITY ПАКЕТ Прва регистрација | Каско за прва година

Special Online бонус. 1000€ бонус за лизинг на возила достапни веднаш.

Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Мерки за ваша врвна безбедност Погледнете го информативното видео

ŠKODA ги продолжува гаранциите на нови возила за три месеци

Следно
k