Модели

Karoq

Пронајди го својот пат.
Достапен во продажните салони на Škoda.

Преглед на модели

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Срцето чука на четири тркала

Стилски Дизајн

Смел изглед, мускулест став и динамични пропорции во компактно пакување. Веднаш ќе видите дека Škoda Karoq сака да се издвои од толпата и да ви се придружува во секоја авантура.

Висока класа на Комфор

Škoda Karoq ја остварува речиси секоја желба. Опкружете се со карактеристики кои го прават секое патување толку пријатно што никогаш нема да сакате да заврши.

Простор во изобилство

Неверојатно разноврсен, со безброј паметни детали и многу простор на предните седишта, во вториот ред, па дури и во багажникот - што друго би можеле да посакате?

Подготвен за сѐ

Очекувани перформанси од новиот Karoq - и со право. Интелигентниот погон на сите тркала, off-road режимот, контролата на спуштање надолнини и големото растојание од патот ви ги отвораат сите авантури.

Технологија

Секогаш поврзан

Напредното поврзување на Karoq го олеснува секојдневното користење на автомобилот и ви ја дава потребната поддршка за да стигнете до вашата дестинација на време и удобно.

Паметни решенија

Технички спецификации

Кон техничките спецификации

Ценовник и инфоматеријал