За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Поправка и одржување

Следно
k

Предности на сервисните работилници за брендот

Зошто Вашиот автомобил  да го однесете на сервис во Вашата сервисна работилница на ŠKODA? Осум добри причини за да отидете кај стручњаци.

Проверки

За грижата за Вашата ŠKODA, постои широка мрежа на сервиси, којашто во Македонија опфаќа 4 ŠKODA салони.

Оштетувања на лакот и нега на лакот

Ударите на лакот поволно се покриваат со специјални лакови.

Поправка на ветробрански стакла

Најчесто  малите оштетувања од удари на камен може да се поправат без менување на ветробранското стакло.