За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Поправка на ветробрански стакла

Следно
k

Clever Repair

Со Clever Repair малите оштетувања од удар најчесто може да се поправат без да се менува ветробранското стакло.

Предности:

  • Кратко времетраење на поправката
  • Ниски трошоци
  • Оптимални резултати
  • Осигурувањата најчесто се откажуваат од партиципацијата во трошоците

Предуслови:

  • Дијаметарот на удреното место не смее да биде поголем од 5 mm.
  • Не смее да биде оштетена меѓуфолијата и/или внатрешното стакло. 
  • Пукнатините коишто излегуваат од удреното место не смее да бидат подолги од 50 mm и не смее да се наоѓаат на работ на стаклото. 
  • Нечистотијата и влагата не смее да бидат многу длабоко навлезени.

Стапете во контакт со Вашиот ŠKODA салон!

По визуелната проверка, Вашиот ŠKODA салон со задоволство ќе Ви даде понуда.