За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

ŠKODA термин за сервис Договорете термин за сервис на ŠKODA!

Следно
k

Да се вози ŠKODA значи да се патува безбедно и комфорно. Значително за овозможувањето на безбедноста на Вашата ŠKODA и за задржувањето на нејзината вредност е сервисирањето во Вашите сервисни работилници на брендот ŠKODA.

На располагање Ви стојат 4 ŠKODA сервиси:

 

PORSCHE SKOPJE

бул. Босна и Херцеговина бб 1000 Скопје 
Телефон: 02 2603-756 
Факс: 02 2626-466 
e-mail адреса: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

DE LUXE - AUTO

ул. 500  бр.55, 1300 Куманово 
тел: 031 444 999 
факс: 031 431 432 
Е-пошта: info(kwfat)deluxe.com(kwfdot)mk 

MKM Ауто 

Магистрален пат A4 бб, Струмица
тел/факс: 034 346 676
Сервис: 034 32 33 44 
Е-Пошта: salon(kwfat)mkmauto(kwfdot)mk

ЈОСИФОВ АУТО

Довлеџик бб, Битола 
тел: 047 241 515 
факс: 047 241 515 
Е-Пошта: auto(kwfat)josifov.com(kwfdot)mk