Модели

Поврзете се повторно.

KODIAQ

Моќен и убав

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

Поврзете се повторно.

KODIAQ

Од 23.100
CO₂ 0 - 170 g/km
Потрошувачка 4.9 - 6.4 l/100km

ŠKODA системи за помош

 Тука откријте ги нашите системи за помош.

Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете