За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Driven by Desire

Како и секој пат, и секој возач има своја приказна за раскажување.

Можно ли е човек да е заљубен во својот автомобил? По повод јубилејот за 120 години ŠKODA , Јоханес Граф и Ангелика Хак, двајца членови на клубот на ветерани на ŠKODA во Австрија, ни ги отворија вратите од нивните автомобили. 

Останете за да погледнете како двајцата љубители на ŠKODA ни дозволуваат да учествуваме во нивната посебна страст и ни овозможуваат да погледнеме во нивната лична историја.

ŠKODA 110LS

Јоханес Граф, претседавач со клубот на ŠKODA ветерани во Австрија, во ова видео ни ја покажува неговата ŠKODA 110LS (година на производство 1976). Нека Ве маѓепса оваа посебна врска помеѓу човекот и машината и дознајте кои уникатни искуства Јоханес Граф ги доживеал со неговиот олдтајмер.

Јоханес Граф – ŠKODA 110LS (1976)

ŠKODA OCTAVIA од 1963

Ангелика Хак сонува за вистинска "олдтајмер" einen ŠKODA OCTAVIA од 1963. Дозволете да Ве фасцинира историјата на нејзината OCTAVIA и погледнете што значи вистинска страст за олдтајмери.

Driven by Desire

Погледнете низ долгогодишната историја на ŠKODA со одлични слики и приказни.