За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Авторски права

ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА

 

 

Генерален увозник за Škoda

PORSCHE MACEDONIA 
Бул. Босна и Херцеговина 4 
1000 Скопје 
МАКЕДОНИЈА 

тел:      00 389 22 62 62 66 
факс:    00 389 22 62 64 66 
e-mail: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk 

Сите слики, текстови, цени и останати прикази прикажани во овој продукт соодветствуваат на продажната програма на Škoda Македонија во моментот на изготвувањето и претставуваат необврзувачка информација. Се задржува правото на подоцнежна измена. За грешките, Порше Македонија не презема никаква одговорност. Се задржува правото на измени на конструкцијата, опремата и обемот на испорака како и отстапки во нијансата на бојата.

Програмата, вклучувајќи ги и сите нејзини делови како податоците и сликите е заштитена со авторски права. Секаква употреба вон границите на законот за авторски права без согласност е забранета и казнива. Тоа особено важи за копирањето, преводот, микро-снимањето и обработката во електронските системи.

Употребата на слики е дозволена само за лични цели. ŠKODA Македонија е сопственик на мноштво регистрирани марки (трговски марки). Заштитени се особено ознаките ŠKODA, Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Kodiaq, Superb, Karoq итн.

Фактот што некоја ознака не е наведена во оваа листа и/или во текстот не е обележана како марка (трговска марка), не може да се протолкува со тоа дека таа ознака не е регистрирана марка (трговска марка) и/или дека таа ознака би можела да се употребува без претходна согласност од ŠKODA Македонија односно Порше Македонија.