Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете
Модели

Контакт и работно време

 PORSCHE СКОПЈЕ

бул. Босна и Херцеговина бб, 1000 Скопје 
Тел: 02 2603-757/ 758 
Факс: 02 2626-466 
e-mail адреса: office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk
Работно време: 08:00 - 17:30

DE LUXE - AUTO

ул. 500  бр.55, 1300 Куманово 
Тел: 031 444 999 
Факс: 031 431 432 
Е-пошта: info(kwfat)deluxe.com(kwfdot)mk 
Работно време: 08:00 - 17:00

MKM АУТО 

Магистрален пат А4 бб, Струмица
Тел: 034 32 33 44 
Е-Пошта: salon(kwfat)mkmauto(kwfdot)mk

ЈОСИФОВ АУТО

Довлеџик бб, Битола 
Тел: 047 241 515 
Факс: 047 241 515 
Е-Пошта: auto(kwfat)josifov.com(kwfdot)mk