За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Нови возила Овде ќе го пронајдете Вашиот најнов посакуван модел

Следно
k

Конфигуратор

Составете ја Вашата ŠKODA индивидуално според Вашите идеи. Само по наколку кликови ќе донзаете како изгледа Вашето посакувано возило и како е опремено, колку чини, како можете да го финансирате,... 

Тест возење

"Искусете" ги предностите на Вашиот посакуван модел на ŠKODA.

Новости и акции

Информирајте се кои атрактивни понуди моментално се нудат за Вашиот посакуван модел.