За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Флотна продажба Повеќе е секогаш подобро

Следно
k

Вашата соодветна програма за деловен развој од ŠKODA

Флотна продажба

Одделот за флотна продажба на ŠKODA Македонија нуди решенија за (B2B) корисниците со сите видови барања. Не е важно дали вашата компанија работи глобално или само во една земја, секогаш можеме да подготвиме решение кое совршено одговара на сите ваши потреби. Автомобилите на ŠKODA се продаваат во повеќе од 106 земји во светот и нашето широко портфолио на производи и услуги ни овозможува да се справиме со било која задача, од основно обновување на компанијата до изградба на сосема нова флота.

За подетални информации

PORSCHE Македонија

Адреса: бул. Босна и Херцеговина бб 1000 Скопје 
Телефон: 02 26 26 266 / 02 2603-717 
Факс: 02 26 26 466 
e-mail адреса: boris.mojsov(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk