Модели

Опрема AMBITION

 • Basic LED задни светла
 • Basic LED предни светла
 • Bluetooth
 • CLIMATIC - мануелен клима уред
 • Care Connect - Pro active services/Remote Access
 • DAB - дигитален радио прием
 • ESC - електронска програма за стабилност
 • EU6 AP стандард на емисија
 • Front Assist радар за автоматскосопирање
 • JUMBO BOX преден централен наслон
 • eCall
 • x2 USB-C приклучоци напред
 • Автоматски дневни светла со Coming/Leaving home функција
 • Бришач на задното стакло со прскалка
 • Висинско подесување на предните седишта
 • Воздушни перничиња за возач и совозачсо опција за деактивирање на совозачко
 • Двокрак кожен управувач
 • Електрични ретровизори со грејачи
 • Електрични стакла на сите врати
 • Електронски имобилајзер
 • Кожна рачка од менувач и рачна сопирачка
 • Предни светла за магла
 • Радио SWING со 6.5" екран во боја,осетлив на допир
 • Странични воздушни перничиња напредзаедно со странични воздушни завеси
 • Темпомат
 • Челично резервно тркало
Индивидуалните елементи на опремата зависат од избраната варијанта (мотор, DSG, итн.) И не можат да бидат целосно претставени овде во овој преглед. Специфичната опрема на вашиот посакуван модел може да се најде во прегледот на стандардната опрема во конфигураторот.
 • BOLERO радио со 8" дисплеј
 • Color Concept во Црна боја I (покрив /странични ретровизори / 16" Алуминиумски фелни PROXIMA Aero Black со пневматици 195/55 R16)
 • Hill Hold Control - Асистент за поаѓањена угорнини
 • Kota Grey текстилен декор наинструменталната табла
 • LED задни светла
 • Maxi Dot - Борд компјутер
 • SUNSET
 • Smart Link поврзување (безжично заApple)
 • x2 USB-C приклучоци напред и x2 USB-Cприклучоци позади само за полнење
 • Алуминиумски фелни 5.5J х 15 - ROTAREсо пневматици 185/65 R15
 • Алуминиумски фелни 6J х 16 - PROXIMAAero Black со пневматици 195/55 R16
 • Алуминиумски фелни 6J х 16 - PROXIMAAero Grey со пневматици 195/55 R16
 • Лумбално прилагодување на преднитеседишта
 • Мал кожен пакет со двокракмултифункционален управувач (мора во комбинација со 9S5)
 • Пакет за амбиентално осветлување I(декор лента со амбиентално осветлување (црвено/ бело)
 • Сензори за паркирање позади
 • Текстилни патосници напред и позади
 • Трокрак спортски мултифункционаленуправувач
 • Хром лајсни околу страничните прозори
 • Централен наслон за раце за заднитепатници со држач за чаша
 • Челично резервно тркало + алат

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна