За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Модели

Финансирање Од сон за автомобил до автомобил од соништата

Следно
k

Porsche Leasing

Ваш партнер за мобилност од иднината.

Финансирање

Директно до целта.

Доволна е посета на Вашиот дилер. Ќе го добиете Вашето посакувано возило, финансирањето, осигурувањето и сервисирањето на едно место од Вашиот салон на ŠKODA.

Иновативно.

Porsche Leasing Ви нуди индивидуални и иновативни решенија наместо готови производи. За Вас ќе најдеме соодветни решенија и совршена понуда.

Флексибилно.

Со соодветни рати и варијабилни временски периоди сами одлучувате за времетраењето.

Фисно си е фиксно.

Porsche Leasing Ви нуди и можност фиксните надоместоци да ги покривате за време на целосното времетраење на договорот и тоа загарантирано до 72 месеци. 

Дознајте повеќе за Porsche Leasing!