Модели

Škoda Scala багажен простор

Елементи за фиксирање во багажниот простор

Се разбира, багажниот простор нуди и добро осмислени, практични функции, што е типично за Škoda. На пример, предметите може да се прицврстат со ремени. Едноставно чувајте ги вашите кутии или торби за пазарење помеѓу ремените - на овој начин тие остануваат на своето место. Кога ремените не се потребни, тие лесно може да се складираат под подот на багажниот простор.

Škoda Scala багажен простор

Мрежи во багажниот простор

Благодарение на паметната комбинација на мрежи, куки и простори за складирање во багажниот простор, не треба да избирате помеѓу флексибилност и практичност. Мрежите гарантираат дека помалите предмети можат безбедно да се складираат.

Škoda Scala багажен простор

Куки за торби во багажниот простор

Куките за торби на страните помагаат да се спречи превртување на торбите за купување додека возите или да се обезбеди безбедно транспортирање на вашата спортска опрема.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна