Модели

Škoda Scala Clever Комфор

KESSY

Повеќе не треба да го држите клучот за да го отворите и заклучите автомобилот. Контролната единица KESSY (Систем за влез, старт и излез без клуч) го препознава клучот и возилото автоматски се отклучува кога се ракуваат со рачките на вратите или со задната врата. Моторот се пали со притискање на едно копче.

Škoda Scala Clever Комфор

Електрично прилагодливо возачко седиште

Со електрично прилагодливото возачко седиште можете брзо и лесно да ја најдете вашата совршена положба за седење.

Škoda Scala Clever Комфор

USB-C порти 45W

Благодарение на четирите опционални USB-C порти кои обезбедуваат брзо полнење на 45W, нема повеќе дискусии за тоа кој прв ќе го полни својот уред.

Škoda Scala Clever Комфор

Електрична кука за влечење

Електрична кука за влечење, која е опционална, е исклучително практична. Електричната кука за влечењее со интегриран штекер се отклучува со помош на копче од страната на багажниот простор.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна