Модели

Škoda Scala Паметна Технологија

Дигитален кокпит 8"

Svala е веќе опременa со дигитален дисплеј во боја од 8 инчи како стандард.

Škoda Scala Паметна Технологија

Виртуелен кокпит 10"

Флексибилно приспособливиот виртуелен кокпит, кој нуди пет различни распореди на екранот за избор, нуди совршен преглед. Може да се прикажат информации за возилото, како и системот за навигација или репродукција на медиуми. Посакуваните поставки се прикажуваат на екранот во боја од 10,25 инчи.

Škoda Scala Паметна Технологија

Телефонска кутија со функција за безжично полнење

Практичната телефонска кутија го полни вашиот компатибилен (индуктивно полнење) паметен телефон безжично додека возите.

Škoda Scala Паметна Технологија

Задна врата со електричен комфорен отвор

Задната врата на Škoda Scala може опционално да се ракува со притискање на копче од возачкото седиште, со клучот на далечинскиот управувач или со притискање на копче на задната врата. Автомобилот може да биде опремен со опционална виртуелна педала за отворање/затворање на задната врата без допир.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна