Модели

Škoda Scala паметни детали

Држач за шишиња

Држачот за шишиња во предните врати има простор за шише од 1,5 литри.

Škoda Scala паметни детали

Држач за паркинг билет

Најбрзо ги губиме малите нешта. За да се осигура дека тоа нема да се случи со билетот за паркирање, Škoda разви паметно решение: држач за билети во ветробранското стакло. Ова значи дека билетот за паркирање секогаш останува јасно видлив.

Škoda Scala паметни детали

Интегриран гумен капак на резервоарот за течност

Ова е местото каде што работите можат брзо да тргнат наопаку при полнење. Затоа капачето на Scala е развиено така што станува инка кога ќе се отвори.

Škoda Scala паметни детали

Потпирач за рака со држач за две чаши

Задниот преклопен потпирач за рака не само што го прави удобно патувањето, туку има и држач за две шишиња од 0,5 литри, каде што патниците на задното седиште можат удобно да ги ставаат своите пијалоци.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна