Модели

Škoda Scala LED светла

LED светла

Škoda Scala е стандардно опремена со LED светла. LED технологијата има неколку предности, како што се подолг животен век и помала потрошувачка на енергија.

Škoda Scala LED светла

LED-Matrix-светла

Висококвалитетните светла исто така користат LED, но се помоќни од стандардните LED фарови. Тие исто така ја содржат иновативната матрична функција.

Škoda Scala LED светла

Matrix-функција

Со помош на камера на ветробранското стакло, интелигентната технологија детектира други возила и сообраќајни знаци во реално време и автоматски го менува светлосниот зрак за никој да не биде заслепен.

Škoda Scala LED светла

LED задно светло

Škoda Scala е стандардно опременa со LED задни светла и стоп светла во кристален дизајн.

Škoda Scala LED светла

Анимирано LED задно светло

LED Matrix светлата се надополнети со "анимираното LED задно светло", кое има динамични индикатори.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна