Модели

Škoda Scala Дизајн

Брза и елегантна

Хечбекот со 5 врати се издвојува од толпата благодарение на својот емотивен и динамичен изглед. Уживајте во безвременскиот дизајн кој привлекува внимание секој ден.

Škoda Scala Дизајн

Непогрешлив карактер

Црниот заден дифузер и издолжениот спојлер на задната врата му даваат на возилото стилски и спортски изглед. Стаклото што се протега над задниот дел и задните светла ја прави Škoda Scala непогрешлива.

Škoda Scala Дизајн

Дизајн-пакет

Уверете се дека дизајнот на спортското возило навистина се издвојува од толпата: пакетите за дизајн Chrome, Image и Image Plus нудат дополнителни опции за опрема што ќе направат срцата на љубителите на дизајнот да чукаат побрзо.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна