Модели

Двостран под на багажникот

Од една страна, има практична и лесно перат површина, од друга страна, елегантен текстилен тепих. МАТ едноставно може да се преврти за да се обезбеди површина соодветна на товарот.

Карго елементи

Во типичен стил на Škoda, новиот багажник на Škoda Kodiaq нуди и огромни практични карактеристики. Предметите може да се обезбедат во багажникот со помош на прицврстувачи за товар. Само лизнете ги кутиите и торбите за купување, на пример, помеѓу прицврстувачите и тие повеќе нема да се лизгаат наоколу. Прицврстувачите за товар може да се преклопат и да се чуваат на страната на багажникот.

Куки во багажникот

Големата варијабилност и употреба на новиот багажник на Kodiaq има придобивки и од две цврсти куки на страните. Тие се дизајнирани да обесат предмети или багаж што инаку би биле нестабилни или не би се вклопиле во подот на багажникот. Themе ги цените, на пример, кога одите на шопинг или кога треба да ја транспортирате вашата спортска опрема наоколу.

Систем на мрежи

Благодарение на паметно дизајнираниот систем на мрежи, куки и полици во багажникот, нема потреба од компромис помеѓу агилноста и практичноста. Нет системот со прицврстувачки куки спречува помали предмети да се движат наоколу. Willе ви биде драго од цврстите куки на страните кога одите на шопинг или кога треба да ја транспортирате вашата спортска опрема.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна