Модели

Škoda Fabia Багажен Простор

Мултифункционална остава

Каде всушност го складирате палтото, јакната или чадорот? Мултифункционалната остава под капакот на багажникот нуди простор за се што треба да се одржува чисто и уредно.

Škoda Fabia Багажен Простор

Елементи за фиксирање

Предметите може да се зацврстат во багажниот простор со помош на карго-преградите. Едноставно поставете ги кутиите и шопинг торбите помеѓу секоја преграда. Така што лизгањето е тешко возможно. Ако не ги користите карго преградите, тие едноставно може да се преклопат.

Škoda Fabia Багажен Простор

Закачалка

Секој што бара закачалка во Fabia ќе најде две: по една на секоја страна од багажникот. Тие се особено корисни за закачување или прикачување на кеси или помали торби.

Škoda Fabia Багажен Простор

Мрежни прицврстувачи

Мрежите обезбедуваат поголема флексибилност во багажникот и фиксираат лабави предмети. Со помош на елементите за прицврстување, предметите повеќе не можат неконтролирано да се лизгаат во багажниот простор.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна