Модели

Škoda Fabia Паметна Удобност

KESSY

Со KESSY, можете лесно да ја отворате и затворате новата Fabia без клуч. Системот го препознава вашиот клуч на растојание од 1,5 метри и ги отклучува вратите и вратата од багажниот простор. Моторот може да се запали со KESSY, едноставно со притискање на копче.

Škoda Fabia Паметна Удобност

Две USB порти во задниот дел

Добри вести! Конечно, расправијата за USB-портите заврши. Бидејќи има доволно за сите во Fabia: достапни се две USB порти за патниците одзади.

Škoda Fabia Паметна Удобност

Панорамски Стаклен Покрив

Големиот, опционално достапен панорамски стаклен покрив дозволува многу дневна светлина во внатрешноста на возилото. Ламинираното стакло обезбедува дел од спектарот на сончево зрачење да се рефлектира во летните месеци, што ја зголемува удобноста на сите патници во возилото. Во зима, од друга страна, ја рефлектира топлината што ја испуштаат патниците назад во возилото, а со тоа ја подобрува термичката удобност на патниците.

Škoda Fabia Паметна Удобност

Заден средишен потпирач за рака

Има држач за две шишиња во задниот дел, склоплив средишен потпирач за раце.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна