Модели

Škoda Karoq Комфор

Virtual Cockpit

Karoq може да биде опремен со виртуелен кокпит со дисплеј од 10" и пет специјални прикази. Благодарение на опциите за конфигурација, можете да ги прикажувате токму податоците што ви се потребни најчесто за време на вашето патување.

Škoda Karoq Комфор

Трозонска климатизација

Со трозонскиот систем за климатизација "Climatronic", возачот, совозачот и патниците одзади можат секој да си постави своја удобна температура.

Škoda Karoq Комфор

7-брзински автоматски менувач (DSG)

Автоматизираниот менувач е неопходен за лесно управување. Значајна предност е способноста да се менуваат брзините молскавично брзо и непречено, притоа намалувајќи ја потрошувачката на гориво.

Škoda Karoq Комфор

Динамичка контрола на шасијата (DCC)

Динамичната контрола на шасијата (DCC) му овозможува на возачот да го подеси новиот Karoq според неговите лични преференци: нормално, спортско или удобнo.

Škoda Karoq Комфор

Електричен панорамски покрив

Дводелниот панорамски покрив на Karoq е електрично контролиран. За да се обезбеди оптимална внатрешна клима, тој е направен од затемнети стакло што го намалува преносот на светлина и топлина. За зголемен комфор при возењето, продолжен е и дефлектор на ветер, кој го намалува нивото на бучава и го намалува директниот проток на воздух во внатрешноста на возилото.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна