Модели

Škoda Kamiq Багаж

Прилагодлив двоен под во багажникот

Прилагодливиот под за лажен багажник ви овозможува да го поделите багажникот на две различни позиции. Едноставно извлечете го подот за товарење за да го доведете во долната положба. Системот обезбедува удобен простор за складирање.

Škoda Kamiq Багаж

Карго елементи

Во типичен стил на Škoda, багажникот на Škoda Kamiq нуди и многу практични карактеристики. Предметите може да се зацврстат во багажникот со помош на прицврстувачи за товар. Само прицврстете ги кутиите и торбите за пазарење, помеѓу прицврстувачите и тие повеќе нема да се лизгаат наоколу. Прицврстувачите за товар може да се преклопат и да се складираат под подот на багажникот.

Škoda Kamiq Багаж

Мрежи во багажниот простор

Со мрежите во багажниот простор лесно ќе може да ги фиксирате сите мали предмети и со тоа да превентирате секаков неред во багажникот. Страничните куки соодветно ќе ви се најдат после долг шопинг. 

Škoda Kamiq Багаж

Практични куки

Тие се дизајнирани да висат предмети или багаж што инаку би биле нестабилни или не би се вклопиле во подот за багаж.

 

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна