Модели

Škoda Kamiq Комфор

KESSY

Повеќе не треба да го држите клучот за да го отворите и заклучите автомобилот. Контролната единица KESSY (Систем за влез, старт и излез без клуч) го препознава клучот и возилото автоматски се отклучува кога се ракуваат со рачките на вратите или со задната врата. Моторот се пали со притискање на едно копче.

Škoda Kamiq Комфор

Електрично прилагодливо возачко седиште

Возачкото седиште е електрично контролирано за крајна удобност на воланот. Со фино прилагодување на седиштето со контролите, ќе можете брзо и без напор да ја најдете вашата идеална положба.

Škoda Kamiq Комфор

USB-C порти за брзо полнење

Добри вести! Нема повеќе кавги околу USB-портите. Четири USB-C порти со брзо полнење од 45 W може да се вградат во Kamiq како опција.

Škoda Kamiq Комфор

Електрична кука за влечење

Електрична кука за влечење, која е опционална, е исклучително практична. Електричната кука за влечењее со интегриран штекер се отклучува со помош на копче од страната на багажниот простор.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна