Модели

Škoda Kamiq Simply Clever Детали

Држач за паркинг билет

Најмалите работи секогаш се најлесни за губење. Билети за паркирање на пример. За среќа, Škoda има едно директно решение: Simply Clever држач за билети, кој уредно се прилепува на страната на ветробранското стакло на дофат.

Škoda Kamiq Simply Clever Детали

Предни држачи за шишиња

Еден од многуте генијални држачи за шишиња е погодно лоциран во предните врати и вклучува складиште за шише од 1,5 литри.

Škoda Kamiq Simply Clever Детали

Интегриран гумен капак на резервоарот за течност

Исто така можете да пронајдете Simply Clever решенија и под хаубата. Kamiq има интегриран гумен капак за резервоарот за течноста за миење. Се отвора во практична инка за да можете лесно да ја надополнете течноста без да направите хаос.

Škoda Kamiq Simply Clever Детали

Потпирач за рака со држач за две чаши

Задниот преклопен потпирач за рака не само што го прави удобно патувањето, туку има и држач за две шишиња од 0,5 литри, каде што патниците на задното седиште можат удобно да ги ставаат своите пијалоци.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна