Модели

Škoda Kamiq LED светла

LED headlights

Škoda Kamiq се испорачува со стандардни LED предни светла кои вклучуваат диоди за сите нивни функции. Многуте предности на LED технологиите го вклучуваат нивниот подолг животен век и фактот дека тие помалку ја трошат енергијата.

Škoda Kamiq LED светла

TOP LED Matrix светла

Врвните светла исто така користат LED диоди за сите нивни функции, но се помоќни од стандардните светла и ја вклучуваат најсовремената Matrix функција.

Škoda Kamiq LED светла

Matrix функција

Користејќи мултифункционална камера што ги детектира изворите на светлина од возилата што доаѓаат од спротивната страна, функцијата Matrix на ТОП LED светлата ја маскира распределбата на светлината околу другите возила или сообраќајните знаци во реално време со поединечно преклопни LED чипови во секое предно светло. Ова резултира со совршено осветлен пат напред и поголема безбедност.

Škoda Kamiq LED светла

LED задни светла

Škoda Kamiq стандардно се испорачува со задни светла со кристален дизајн што вклучува LED диоди за задното светло и стоп светло.

Škoda Kamiq LED свела

TOP LED tail свела

TOP LED Matrix светлата се надополнети со најдобрите TOP LED задни светла со динамични трепкачи, кои вклучуваат диоди за секоја функција.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна