Модели

Škoda YETI Geräumigkeit

Parkscheinhalter

За да бидат добро видливи за чуварите на редот, билетите за паркирање може да ги закачите на држачот за билети на ветробранското стакло.

Škoda YETI Geräumigkeit

Überall Stauräume

Во средината на контролната табла има преграда. Тоа може на пр. да биде постојаното место за клучеви.

Škoda YETI Geräumigkeit

Erfrischende Getränke und Snacks

Фиоката за ракавици за време на возењето може да се одржува ладна преку клима уредот Climatronic.

Škoda YETI Geräumigkeit

Tischlein deck dich

Масичките на склопување вградени во предните седишта се добредојдени површини за сместување, особено на долгите патувања.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна