Модели

Škoda Enyaq Интелигентни детали

Преграда за чадор

Škoda Enyaq има прегради за чадор во двете предни врати, како и чадор во возачката врата во случај да ве фати дожд додека сте на пат. Опционално, достапен е и чадор за втората преграда.

Škoda Enyaq Интелигентни детали

Држач за елек за предупредување

Сигурно ви е позната безбедносната напомена во авионите каде што велат дека елекот за спасување е под вашето седиште. Ние во Škoda сега развивме патна варијанта - во согласност со филозофијата "Simply Clever". Иако овој елек не се надувува, неговата рефлектирачка површина навечер може да спаси живот. Безбедно сместени во засебни прегради во предните и задните врати, до елеците по потреба имате брз и лесен пристап.

Škoda Enyaq Интелигентни детали

Електричен осигурувач за деца

Користењето механички осигурувачи за деца на задните врати бара одредена мера размислување кога патувате делумно со деца, а потоа повторно со возрасни. Доколку е потребно, може електронски да ги вклучувате и исклучувате осигурувачите за деца на задните врати од возачкото седиште.

Škoda Enyaq Интелигентни детали

Маси на склопување

Опционално, во потпирачите за грб на предните седишта се интегрирани практични маси на склопување со држачи за чаши.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна