Модели

Škoda Enyaq Едноставно паркирање

Помошник за отпуштање на сопирачките

Ако не сопирате навреме при паркирање и покрај предупредувачкиот сигнал, Enyaq има помошник за маневрирање на сопирачките, кој автоматски го сопира автомобилот за да избегне судир.

Škoda Enyaq Едноставно паркирање

Резервна камера

Камерата за рикверц, која е интегрирана во рачката на задната врата, ви нуди удобност и ориентација при паркирање. Камерата ја прикажува областа зад возилото на екранот на системот за инфозабава и прикажува динамички линии врз основа на ширината на возилото.

Škoda Enyaq Едноставно паркирање

Амбиентален поглед "Area View"

Дали сакате да знаете што точно се случува околу вашиот автомобил во секое време? Со "Area View" можете да ја видите целата околина на возилото на екранот на системот за инфозабава од повеќе агли, снимени со широкоаголните леќи на четирите камери инсталирани на предната и задната страна, како и на капаците на надворешните ретровизори. Панорамскиот поглед од 360 степени го олеснува паркирањето и маневрирањето по тесните улички.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна