Модели

Škoda Enyaq Sportline Багажен простор

Електрична петта врата

Опционалната електрична петта врата ви овозможува да го отворате или затворате багажниот простор со притискање на копче или со копче на клучот. Алтернативно, петтата врата може да се контролира со помош на функцијата за удобно отворање и затворање; за таа цел, поминете со ногата во близина на сензорот на задниот браник - и багажниот простор автоматски ќе се отвори.

Škoda Enyaq Sportline Багажен простор

Полица на багажниот простор

Полицата што автоматски се извлекува го крие целиот ваш багаж во багажниот простор. Најкорисна е кога сакате да го натоварите или растоварите багажниот простор. По отворањето на задната врата, полицата автоматски се поместува за една позиција наназад.

Škoda Enyaq Sportline Багажен простор

Елементи за прицврстување

Во типичен стил на Škoda, багажниот простор на Škoda Enyaq нуди исклучително практични детали. Со елементите за прицврстување, предметите може безбедно да се сместат во багажниот простор. Едноставно турнете ги кутиите или торбите за пазарење помеѓу елементите - и ништо нема да се мрда наваму-натаму. Доколку не се користат, елементите за прицврстување се склопуваат и се сместуваат странично во багажниот простор.

Škoda Enyaq Sportline Багажен простор

Куки за торби во багажниот простор

Разновидноста и варијабилната употреба на багажниот простор во Enyaq постојат исто така благодарение на робусните, странично лоцирани куки. Тие се користат за закачување предмети или парчиња багаж кои инаку би биле нестабилни или за кои нема место на подот за товарење.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна