Модели

Škoda Enyaq Sportline Пространи прегради

Џебови за паметни телефони

Џебовите на потпирачите за грб на предните седишта се идеални за сместување секакви предмети. Сепак, тие се малку преголеми за мали паметни телефони. Затоа, Enyaq има дополнителен мал џеб кој е совршен за телефоните на патниците во задниот дел.

Škoda Enyaq Sportline Пространи прегради

Држачи за шишиња напред и позади

Патувањето се чини многу подолго кога сите се жедни. И токму поради оваа причина, во облогите на предните и задните врати се интегрирани држачи за по едно шише од 1,5 литри. Таму тоа безбедно се сместува, не се згмечува и е веднаш при рака кога е потребно.

Škoda Enyaq Sportline Пространи прегради

Преграда на извлекување под управувачот

Седите зад управувачот, држите билет за паркирање и други ситници во рацете и се прашувате каде да ги ставите за да бидат секогаш на дофат, но да не се изгубат во поголемите прегради. Токму за овие ситуации има преграда на извлекување на левата страна под управувачот.

Škoda Enyaq Sportline Пространи прегради

Преграда под централната конзола

Во Škoda за првпат има практична преграда од 11,4-l под централната конзола.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна