Модели

Škoda Enyaq Sportline Интелигентни детали

Преграда за чадор

Škoda Enyaq има прегради за чадор во двете предни врати, како и чадор во возачката врата во случај да ве фати дожд додека сте на пат. Опционално, достапен е и чадор за втората преграда.

Škoda Enyaq Sportline Интелигентни детали

Држач за елек за предупредување

Сигурно ви е позната безбедносната напомена во авионите каде што велат дека елекот за спасување е под вашето седиште. Ние во Škoda сега развивме патна варијанта - во согласност со филозофијата "Simply Clever". Иако овој елек не се надувува, неговата рефлектирачка површина навечер може да спаси живот. Безбедно сместени во засебни прегради во предните и задните врати, до елеците по потреба имате брз и лесен пристап.

Škoda Enyaq Sportline Интелигентни детали

Електричен осигурувач за деца

Користењето механички осигурувачи за деца на задните врати бара одредена мера размислување кога патувате делумно со деца, а потоа повторно со возрасни. Доколку е потребно, може електронски да ги вклучувате и исклучувате осигурувачите за деца на задните врати од возачкото седиште.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна