Модели

Škoda Enyaq Coupé Пространи прегради

Џебови за паметни телефони

Џебовите на потпирачите за грб на предните седишта се идеални за сместување секакви предмети. Сепак, тие се малку преголеми за мали паметни телефони. Затоа, Enyaq има дополнителен мал џеб кој е совршен за телефоните на патниците во задниот дел.

Škoda Enyaq Coupé Пространи прегради

Држачи за шишиња напред и позади

Патувањето се чини многу подолго кога сите се жедни. И токму поради оваа причина, во облогите на предните и задните врати се интегрирани држачи за по едно шише од 1,5 литри. Таму тоа безбедно се сместува, не се згмечува и е веднаш при рака кога е потребно.

Škoda Enyaq Coupé – пространи прегради

Преграда на извлекување под управувачот

Седите зад управувачот, држите билет за паркирање и други ситници во рацете и се прашувате каде да ги ставите за да бидат секогаш на дофат, но да не се изгубат во поголемите прегради. Токму за овие ситуации има преграда на извлекување на левата страна под управувачот.

Škoda Enyaq Coupé – пространи прегради

Преграда под централната конзола

Во Škoda за првпат има практична преграда од 11,4-l под централната конзола.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна