Модели

Škoda Enyaq Coupé Интелигентни детали

Преграда за чадор

 Škoda Enyaq Coupé има прегради за чадор во двете предни врати, како и чадор во возачката врата во случај да ве фати дожд додека сте на пат. Опционално, достапен е и чадор за втората преграда.

Škoda Enyaq Coupé Интелигентни детали

Држач за елек за предупредување

Сигурно ви е позната безбедносната напомена во авионите каде што велат дека елекот за спасување е под вашето седиште. Ние во Škoda сега развивме патна варијанта - во согласност со филозофијата "Simply Clever". Иако овој елек не се надувува, неговата рефлектирачка површина навечер може да спаси живот. Безбедно сместени во засебни прегради во предните и задните врати, до елеците по потреба имате брз и лесен пристап.

Škoda Enyaq Coupé Интелигентни детали

Електричен осигурувач за деца

Користењето механички осигурувачи за деца на задните врати бара одредена мера размислување кога патувате делумно со деца, а потоа повторно со возрасни. Доколку е потребно, може електронски да ги вклучувате и исклучувате осигурувачите за деца на задните врати од возачкото седиште.

Škoda Enyaq Coupé Интелигентни детали

Гребалка за мраз

Одличен едноставно паметен детал, пригоден кога ќе се појави првиот мраз. Сега не треба да го превртувате автомобилот во потрага по стругалка или да посегнувате кон вашата кредитна картичка. Гребалката за мраз сместен во петтата облога на вратата ќе биде готов и ќе чека секогаш кога ќе ви треба.

Мерачите за длабочина на шарата на гумата, со линии оддалечени 2 mm, се вградени во двата долни агли на стругалката. Ова го олеснува проверувањето на состојбата на пневматикот и навременото откривање кога таа повеќе не е во согласност со законските прописи.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна