Модели

Škoda Enyaq iV

Нов концепт, постојан квалитет

Новиот ентериер нуди се што би очекувале од Škoda. Покрај тоа, има уште повеќе простор и уште поинтелигентни решенија. Контролната табла го следи обликот на хаубата на ладилникот со неговата проекција за логото на Škoda: има и подигната површина на контролната табла што служи како потпирач за раце за ракување со инфозабавниот екран. И секако, како и обично, внатрешноста има бројни прегради за складирање на сите патници

Škoda Enyaq iV

Срцето чука зелено - и тоа не само при возење

Новиот Enyaq iV ја има на ум природата, не само преку неговата работа без емисија, туку и преку еколошките материјали во внатрешноста. Кожата на навлаките за седиштата во боја на коњак беше изработена со листови од маслинки кои инаку би се фрлиле како отпад. Во линијата опрема Lodge, седиштата се направени од 40 проценти сертифицирана девствена волна и 60 проценти полиестер од рециклирани ПЕТ шишиња.

Škoda Enyaq iV

Типично Škoda: добро обмислен багажен простор

Главна карактеристика на возилата на Škoda е натпросечниот, висококвалитетен и интелигентно опремен багажен простор. Enyaq iV ја продолжува оваа традиција, со бројни карактеристики кои го олеснуваат вашето секојдневие.

Оваа страница е дополнителен дел од почетната страница. Кликнете на копчето за да се вратите кон почената.

Назад кон претходната страна