Финансирање

Од сон за автомобил до автомобил од соништата

Porsche Leasing

Ваш партнер за мобилност од иднината.

Финансирање

Директно до целта.

Доволна е посета на Вашиот дилер. Ќе го добиете Вашето посакувано возило, финансирањето, осигурувањето и сервисирањето на едно место од Вашиот салон на Škoda.

Иновативно.

Porsche Leasing Ви нуди индивидуални и иновативни решенија наместо готови производи. За Вас ќе најдеме соодветни решенија и совршена понуда.

Флексибилно.

Со соодветни рати и варијабилни временски периоди сами одлучувате за времетраењето.

Фисно си е фиксно.

Porsche Leasing Ви нуди и можност фиксните надоместоци да ги покривате за време на целосното времетраење на договорот и тоа загарантирано до 72 месеци.

Директно до целта.

Доволна е посета на Вашиот дилер. Ќе го добиете Вашето посакувано возило, финансирањето, осигурувањето и сервисирањето на едно место од Вашиот салон на Škoda.

Иновативно.

Porsche Leasing Ви нуди индивидуални и иновативни решенија наместо готови производи. За Вас ќе најдеме соодветни решенија и совршена понуда.

Флексибилно.

Со соодветни рати и варијабилни временски периоди сами одлучувате за времетраењето.

Фисно си е фиксно.

Porsche Leasing Ви нуди и можност фиксните надоместоци да ги покривате за време на целосното времетраење на договорот и тоа загарантирано до 72 месеци.

Дознајте повеќе за Porsche Leasing!