Модели

Акција за промена на СЕТ ПРЕДНИ МЕТЛИЧКИ

Цените наведени подолу се однесуваат на замена на сет предни метлички и важат исклучиво за наведените модели. 

Наведените цени се препорачани со вклучено ДДВ и работна рака. За попрецизна информација за вашето конректно возило контактирајте го овластениот Škoda партнер во вашата близина.

Модел Препорачана промотивна цена
Модел Octavia MG 2015 1.6 TDI Препорачана промотивна цена 3.895 денари
Модел Octavia MG 2009/2010 1.4 MPI Препорачана промотивна цена 2.355 денари
Модел Superb MG 2015 2.0 TDI Препорачана промотивна цена 3.890 денари
Модел Rapid MG 2017 1.2 Препорачана промотивна цена 3.785 денари
Модел Fabia MG 2017 1.2 Препорачана промотивна цена 3.655 денари

Следни чекори

Сакате да закажете термин за сервис? Направете го тоа онлајн.

Кликнете на линкот подолу за да закажате термин за сервис на вашето возило според вашите потреби. 

НАПОМЕНА: Онлајн закажувањето на термин за сервис во моментот е достапно само за овластениот Škoda партнер - Porsche Skopje. Доколку сакате да резервирате термин за сервис во било кој друг овластен Škoda партнер кликнете на линкот погоре кој ќе ве однесе на мапата на овластени партнери.