Модели

ЛЕТНА АКЦИЈА НА Škoda

o

За ова лето да биде релаксирано

Ова лето патувајте релаксирано. А за вашата Škoda да биде во врвна форма подготвивме пакет за вашето возило да биде беспрекорно и безбедно да пристигнета на секоја дестинација. 

ЧИСТЕЊЕ НА КЛИМА УРЕД

 Се проверуваат следните елементи:

  • Функцијата на клима уредот и температурата на излезниот воздух
  • Притисокот во кружното коло на средството за ладење и пропустливоста на воздухот од вентилаторот
  • Резервоарот со вода за загадување и проодноста

Препорачана промотивна цена
од 2.490 денари*

 *Цената на услугата зависи од моделот на возилото. За попрецизна информација контактирајте го најблискиот овластен Škoda партнер.

ПРОМЕНА НА ПЛОЧКИ

Продолжената дистанца на сопирање е знак дека е потребна промена на некоја од компонентите во системот на сопирање.

Промотивниот пакет за промена на плочките се однесува на моделите постари од 4 години. За да проверите дали акцијата е соодветна за вашиот модел кликнете на линкот подолу.

ПРОМЕНА НА БАТЕРИЈА

Доколку вашето возило наближува или е постаро од 5 години, фабричката препорака е замена на батеријата. Батеријата или попозната како акумулатор, е еден од најважните делови во вашето возило. Батеријата е првиот извор на енергија за стартување на возилото и секогаш треба да биде подготвена за вашето патување, без разлика на временските услови.

Промотивниот пакет за промена на батеријата се однесува на моделите постари од 4 години. За да проверите дали акцијата е соодветна за вашиот модел кликнете на линкот подолу.

ПРОМЕНА НА АМОРТИЗЕРИ

За патувањето да биде комфорно, амортизерите треба да оптимално да работат. 

За врвен комфор како дел од летната промоција нудиме промена на амортизерите за моделите постари од 4 години. За да проверите дали акцијата е соодветна за вашиот модел кликнете на линкот подолу.

ПРОМЕНА НА МЕТЛИЧКИ

Патот секогаш треба да биде чист и прегледен. Затоа вашето предно ветробанско стакло секогаш треба да биде одлично исчистено. Оригиналните метлички за чистење на предното ветробранско и задното стакло се најдобриот избор кој овозможува врвен квалитет и долг век на работа. 

Промотивниот пакет за промена на метличките се однесува на моделите постари од 4 години. За да проверите дали акцијата е соодветна за вашиот модел кликнете на линкот подолу.

ПРОМЕНА НА СВЕЌИЧКИ

Термичката вредност на свеќичките е од голема важност за работата на моторот. Затоа е важно вашето возило да ги има соодветните свеќички за оптимална работа на вашиот мотор. 

Како дел од летната промоција нудиме промена на свеќичките за моделите постари од 4 години. За да проверите дали акцијата е соодветна за вашиот модел кликнете на линкот подолу.