Модели

Расчистете ја сцената за

FABIA

FABIA

FABIA

FABIA Monte Carlo

FABIA

FABIA

FABIA

FABIA

FABIA

Млада, разновидна и динамична

FABIA

Од 9.448
CO₂ 101 - 117 g/km
Потрошувачка 3.9 - 4.9 l/100km

Модерна, динамична и просторна

FABIA COMBI

Од 10.651
CO₂ 99 - 110 g/km
Потрошувачка 3.8 - 5.1 l/100km

ŠKODA системи за помош

 Тука откријте ги нашите системи за помош.

Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Со користење на нашата веб-страница, се согласувате дека колачињата се зачувани на вашиот уред.
Прифатете и продолжете