Škoda SUV Модели

Подготвени за следната авантура!

Škoda SUV МОДЕЛИ

Без разлика дали одите по намирници или ќе го носите вашето семејство на планина на скијање - SUV моделите на Škoda секогаш се тука за вас.

Kamiq
Karoq
Kodiaq
Ein Škoda Karoq in phoenix-orange von schräg vorne zu sehen

Škoda Kamiq: паметна комбинација на робустен SUV и практичен урбан автомобил.

Ein Škoda Karoq in phoenix-orange von schräg vorne zu sehen

Škoda Kamiq: паметна комбинација на робустен SUV и практичен урбан автомобил.

Ein Škoda Karoq ist in der Seitenansicht zu sehen

Škoda Kamiq: паметна комбинација на робустен SUV и практичен урбан автомобил.

Škoda SUV моделите, сега достапни со Порше Лизинг пакет

РЕГИСТРАЦИЈА

за прва година

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ

за прва година

РЕГИСТРАЦИЈА

за прва година

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ

за прва година

Информации за лизинг пакетот

Учеството за лизинг е достапно од 15% до 50%.

Каско осигурувањето е со франшиза од 200 евра.

Во регистрацијата е вклучена и автоодговорност.

Периодот на лизинг е достапен од 24 до 84 месеци.

Финансиски лизинг со каматна стапка 7,9%

Времетраење на кампањата: до до 30.06.2023 година

Škoda SUV модели

Škoda Kamiq

Kamiq го испорачува најдоброто што светот може да го понуди. SUV во компактна големина прецизно прилагодена на тесните градски улици.

Škoda Karoq

Овој SUV е единствениот модел на Škoda кој има систем VarioFlex на задните седишта. Неговите три задни седишта можат целосно да се отстранат.

Škoda Kodiaq

Робустниот теренец нуди капацитет на багажникот од 835 литри (2.065 литри со склопени задни седишта) или седишта за 7 патници.

Škoda Kamiq

Kamiq го испорачува најдоброто што светот може да го понуди. SUV во компактна големина прецизно прилагодена на тесните градски улици.

Škoda Karoq

Овој SUV е единствениот модел на Škoda кој има систем VarioFlex на задните седишта. Неговите три задни седишта можат целосно да се отстранат.

Škoda Kodiaq

Робустниот теренец нуди капацитет на багажникот од 835 литри (2.065 литри со склопени задни седишта) или седишта за 7 патници.

Важни напомени

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

Понудата за лизинг се однесува на финансиски лизинг со можност за избор на лизинг учество од 15% до 50%, период на лизинг аранжман од 24 до 72 месеци, каматна стапка од 7%, вклучена регистрација за првата година и каско осигурување за првата година со франшиза од 200 евра.

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Škoda партнер.