Урбан истражувач.

Škoda Kamiq од 18.840 €

Со задоволство ви го претставуваме новиот Kamiq, првиот SUV кросовер на Škoda. Веднаш ќе бидете привлечени кон новиот дизајн кој комбинира практичен, просторен и градски автомобил со предностите на SUV. Издигнете се над секојдневните метежи низ градот и уживајте во комфорот и најсовремената технологија. Ова мало, робусно, урбано возило ќе ви стане омилен придружник, без оглед дали сте пар, семејство или сте во потрага по второ возило.

Надворешност
Внатрешност
Ein Škoda Karoq in phoenix-orange von schräg vorne zu sehen

Škoda Kamiq, сега достапен со Порше Лизинг пакет

Акциската цена се однесува на Kamiq Ambition 1.0 TSI MT6 со 110кс Учеството за лизинг е достапно од 15% до 50%. Каско осигурувањето е со франшиза од 200 евра. Финансиски лизинг со каматна стапка 7,9%. Периодот на лизинг е достапен од 24 до 84 месеци. Времетраење на кампањата: до до 30.06.2023 година

Важни напомени

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

Понудата за лизинг се однесува на финансиски лизинг со можност за избор на лизинг учество од 15% до 50%, период на лизинг аранжман од 24 до 84 месеци, каматна стапка од 7,9%, вклучена регистрација за првата година и каско осигурување за првата година со франшиза од 200 евра.

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Škoda партнер.