Модели

Претплата на билтенот

Претплатете се на месечниот Škoda Билтен и бидете во тек со сите наши новости, акции, понуди и промоции.

Порше Македонија ДООЕЛ
Бул. Босна и Херцеговина 4, 1000 Скопје
Тел. +389 2 26 26 266
Email. office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk
Web: www.porsche.com.mk